وي با اشاره به منحصر بفرد بودن صنايع دستي ايران در دنيا اظهار داشت: در هيچ کجاي دنيا نظير صنايع دستي ايران وجود ندارد .
هاتفي ادامه داد:کساني که صنايع دستي تمام کشورها را ديدهاند خود معتقدند، عشقي که در هنرمندان ايراني و کارهاي بينظير آنها ديده ميشود نظير آن در هيچ کجاي دنيا نظير آن به چشم نميخورد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي سلزمان ميراث فرهنگي با اشاره به لزوم برگزاري اين گونه همايشها تصريح کرد: صنايع دستي ايران براي نمايش قابليتهاي خود نيازمند مساعدت و همکاري همه است و براي شناسايي و استفاده از قابليتهاي تمامي کشور اين همايش را برگزار کرديم .
هاتفي با اشاره به اين که در سال ۸۵جمع صادرات صنايع دستي کشور ۶۲۵ ميليون دلار با احتساب فرش بود، تصريح کرد: اين در حالي است که فرش ايران به تنهايي قابليتهاي زيادي دارد.
وي با انتقاد از صادرات حجيم سنگهاي قيمتي، گفت : اين سنگها را با حجم زياد صادر ميکنيم، اما گرم گرم آن را از کشورهاي ديگر خريداري مي کنيم .
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور در ادامه به ضرورت وجود بازيهاي رايانهاي براي آموزش کودکان اشاره کرد و افزود: به اين بازيها نيازمنديم زيرا با کمک آن کودکان ميتوانند ساخت صنعت دستي را فراگيرند.
هاتفي در خصوص آموزش نيز گفت: در بخش آموزش با کمک هنرمندان و فناوري اطلاعات ميتوانيم سالانه يک ميليون نفر را آموزش داده و گام زرگي در اين راه برداريم . وي در پايان بااشاره به اين که فناوري اطلاعات در صنايع دستي ميتواند زمينه اشتغالزايي را در کشور فراهم کند، گفت:توجه به اين فناوري ميتواند صادرات ما را افزايش داده و موجب حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور شود.
خاطرنشان ميشود؛همچنين در اين همايش از مقالههاي برتر ارائه شده به اين همايش و جمعي از اساتيد حاضر در همايش تقدير شد.
114/
انتهای پیام/